tiistai 17. joulukuuta 2013

Joululoma lähestyy

Monen viikon jälkeen Misukka on vihdoin löytänyt kiipeilypuun, mutta tämän korkeammalle ei vielä uskalleta mennä.

Misukka ja kissapeti. Misukka on kyllä siinä mielessä paras kissa ikina, että se tykkää kaikista mun ostamista kissanpedeistä, joista kukaan muu ei välitä yhtään :)

Ja sitten vähän vähemmän kiva makoilupaikka. Hiekkis! joo, puhtaaseen hiekkaan on kiva mennä pötkötteleen ja kieriskelemään. -hoitotäti on eri mieltä.

Misukka <3 Ihana pieni kissa. Edelleenkin ihmettelen miten sujuvasti Misukka sopeutui asumaan meillä. Ehkäpä asiaa auttoi kun olin käynyt siellä vanhassa kodissa Misukkaa ruokkimassa monta päivää, sekä vein meiltä kotoa haisteltavaksi viltin vanhaan kotiin ja sitten muuton yhteydessä tuotiin vanhasta kotoa tutulle haiseva peitto mukana. Enpä tiiä, tai sitten Misukka on vain meidän kissa ;) arvaatte varmaan mitä mietin...

Joulun ajaksi joudumme tekemään erikoisjärjestelyjä, sillä hoitolan henkilökunta lähtee jouluksi Englantiin. Huomenna lähdetään reissuun ja ollaan 10 päivää pois kotoa. Ihana päästä jälleen käymään anoppilassa. Tänne blogiin tulee sitten varmaan jokunen kuva alpakkafarmilta, olisi tarkoitus ainakin parina päivänä mennä huhkimaan farmille. Sinne onkin tullut vuodessa liuta uusia eläimiä joten todella jännää päästä katsomaan miltä vanha "työpaikka" näyttää nykyään. Oliskohan siellä mulle töitä? 

Mutta takaisin kissoihin. Misu lähtee tänään hoitoon hyvän ystäväni Tanjan luo. Haluaako joku veikata ehtiikö tuossa 15min matkalla Misu kakata boxiin? Mä veikkaan että kyllä. Misukka jää tänne meille. Pohdittiin pitkään kannattaako Misukka viedä hoitoon vai antaa olla täällä kotona. Ja koska nuo uudet paikat niin kovasti jännää niin ajateltiin että parempi jäädä kotiin. Misukkaa käy ruokkimassa ja viihdyttämässä naapurin rouva (jonka kautta Misukka meille tuli), Rekkujen kotihoitaja Anu-Leena sekä meidän alapuolella asuva talkkari :D Melkoinen porukka, mutta piti vähän säätää kaikkien reissujen takia. Misukka onneksi on kovin ihmisrakas joten vieraat ihmiset ei tätä pientä kissaa pelota. Misua ei voi jättää kaveriksi, sillä se imuroisi kaiken ruuan kupista samantien. Rohmu. 

Tämmöisellä säädöllä mennään, mutta eiköhän kaikki mene hyvin. Tammikuussa sitten aletaan miettimään, josko meille uusi hoitolainen tulis (Misukan lisäksi). 

Pitää vielä hehkuttaa täälläkin, eilen kotiin lähti Rekuilla 2½ vuotta hoidossa ollut Paukku kissa! Pitkän odottelun jälkeen Paukku pääsi aivan täydelliseen kotiin, jossa nimenomaan haluttiin antaa koti kissalle jolle on ollut hankala kotia löytää. Paukkuhan on tottunut ihmisseuraan vähän hitaamman puoleisesti, mutta nykyään on jo ihan kohtuu seurallinen ja siis ihan valmis uuteen kotiin. 

2 kommenttia:

  1. Varmasti kissat pärjäävät oikein hyvin! Mukavaa matkaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne varmasti pärjää. Ne jättää stressaamiset hoitotädin huolehdittavaksi :D

      Poista