tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kryyni löysi uuden kodinTässä kävi juuri niin klassisesti kun voi vaan käydä. Kryyni sulatti meidän sydämet sillä sekunnilla kun meille saapui, rakkautta ensi silmäyksellä. Joten meillehän tämä ihanuus jää :) Avomies tuumasi jo ensimmäisenä yönä, että "eiköhän pidetä tämä kissa". Hänen piti siis olla meillä se järjen ääni joka pitää minut kurissa :P  Minkäs teet kun Kryyni on niin hurmaava. On todella seurallinen, rapsuttaa saa niin paljon kun jaksaa, oikea kehräysautomaatti. Kun on hetken touhunnut omiaan niin tulee tykö ja tunkee syliin, puskee päällään minun kasvoja ja yleensä alkaa myös nuolemaan. Öisin nukkuu meidän jalkopäässä tai reiden vieressä. Heti kun kääntää kylkeä niin sieltä sängynpäästä nousee pieni pää tarkastamaan että ollaanko hereillä. Ja sitten kipittää nopeasti meidän väliin kiehnäämään, isoon ääneen kehräten. Käy puskemassa ja nuolemassa molempien kasvot ja pienen rapsuttelun jälkeen palaa takaisin jalkopäähän nukkumaan.  Päivisin leikki maistuu, joko yksin jahtaa leluhiirtä tai sitten pyytää heiluttelemaan narulelua jotta saa sitä ajattaa.

Että näin alkoi tämä kissanhoitajan ura :) nyt odotellaan sitten seuraavaa hoitolaista. Kunhan semmoinen meille tupsahtaa niin päivittelen tänne taas tarinaa uudesta kodinetsijästä (joka ei jää meille... ei ei ei).

4 kommenttia:

 1. Onnea Kryynille uuteen kotiin! Samalla tapaa meillä kävi ensimmäisten hoitolaisten kanssa!

  Ja täytyyhän Kryynille tietty kaveri saada! ;)

  T: Kissaluennon vierustoveri

  VastaaPoista
 2. Kryyni tuntuu olevan tyytyväinen kissa. Mutta tais tykätä kyttyrää kun joutui laihikselle, koska nyt ei mikään ruoka kelpaa :)

  Koitetaan ottaa se kaveri vähän myöhemmin, jotta vois näitä hoitolaisia olla meillä edes jonkin aikaa.

  VastaaPoista
 3. Onhan se niin soma! Toivottavasti ei tarvitse eläinlääkäriä ihan heti!
  t. A.

  VastaaPoista
 4. Sekoita entistä ruokaa ja dieettiruokaa sekaisin ja lisää diettiruuan määrää vähitellen niin sen on helpompi tottua uuteen ruokavalioon. terv mama

  VastaaPoista