sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Säpinää

Todellakin hoitolassa on säpinää. Tänään meille nimittäin tulee toinen hoitolainen. Niinpä, ei pitänyt olla kuin yksi kerrallaan, mutta tämä on poikkaustapaus. 

Lauantaina meille saapui hoitoon Cora. Corasta en ole vielä saanut kuvia napattua, sen verran menevä tämä kisuli on :) Cora ja Misu on jo kavereita ja asustelevatkin yhdessä. Misu on ihan hurmaantunut Coraan kun sitä saa hoitaa. 

Tänään sitten saamme uuden asukkaan meidän makuuhuoneeseen. Misukka kissa muuttaa sinne etsimään uutta kotia. Misukalla on surullinen tarina sillä oma omistaja lähti viime viikolla viimeiselle matkalleen sairaalaan. Niinpä super suloiselle Misulalle pitää löytää uusi koti. Misukka on tähän menessä asunut vielä vanhassa kodissaa ja olen siellä kisulia käynyt katsomassa pari kertaa päivässä, mutta tänään on edessä muutto meille. Toivotaan että kaikki sujuu hyvin ja uusi paikka ei Misukkaa niin kauheasti pelottaisi. 

Laitan molemmista kissoista tarinaa ja kuvia pikapuolin. Pikapäivityksiä ja kuulumisia löytyy lisää meidän facebookista. Tulehan seuramaan hoitolan tapahtumia. 

2 kommenttia: