keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Pieni touhupaketti nimeltä Cora

Jeejeejeejeejeejee! Saatiin meillekkin pentu hoitoon :D Ihana veijari onkin (vaikka en ole kyllä koskaan kissanpentua tavannut joka ei olisi ihana).

Cora ja sisarukset Amira ja Benito loukutettiin Sastamalasta syyskuun loppupuolella. Aluksi koko trio oli samassa hoitopaikassa, mutta pennut päätettiin kuitenkin erottaa toisistaa sillä porukassa vain lietsottiin arkuutta. Päästyään eri koteihin ja reippaiden kissojen seuraaan koko kolmikko on nyt reipastunut hurjasti. Tällä pesueelle kävi tuuri kun pääsivät lämpimään ennen pakkasten tuloa. 

Coran muutto meille sujui helposti sillä edellinen hoitotäti osasi kertoa kaikki Coran metkut etukäteen niin pystyimme reagoimaan niihin nopeasti. mm. tyttö huuteli koko ensimmäisen yön, mutta rauhoittui heti kun meidän oma kissa Misu tuli huoneeseen kaveriksi. Coralla on jo rokotukset kunnossa ja Misu on super sosiaalinen kissa niin uskalsin niin nopeasti heidät yhteen päästää. Misu aluksi uudelle tulokkaalle suhisi, mutta Cora teki reippaasti tuttavuutta. Seuraavana päivänä tämä kaksikko olikin jo hyvät kaverit ja voitiin samantien unohtaa eristyksessä pito ja Cora pääsi tutkimaan koko asunnun. 

Cora meitä ihmisiä vähän aluksi aristi, mutta otti Misusta mallia ja pian alkoi luotto lisääntymään. Hieman saattaa vielä luikkia pakoon jos kohti kävelee, mutta ei usein. Coraa saa myös silittää ja pitää sylissä. Rapsutteluista saa palkaksi iloista kehräystä, mutta sylissä ei malta olla kauaa sillä muualla yleensä näkyy jotain erittäin vastustamattoman kiinnostavaa. Misu ja Cora leikkii yhdessä ja meno yltyy koko ajan. Kohta varmasti on kunnon rallit ja painit käynnissa. Toivotaan että Cora ei liiskaannu tankki-Misun alle :D

Coralla on ihanan pehmeä tiikeriturkki ja pitkä häntä, ilme on aina vähän surumielinen vaikka tämä pikkutyttö onkin oikea ilopilleri. 

Coran tiedot löytyy täältä.  
1 kommentti: