keskiviikko 20. elokuuta 2014

Ensimmäiset kuvat Untamosta


Tänään Unski oli jo sen verran rentona, että pystyin ottamaan kameran esiin. Edelleenkin syliin tulo on kauhean pelottavaa ja joka kerta koittaa väistää kättä, mutta sylissä sitten pieni poika rauhoittuu. Tänään on myös leikki maistunut niin yksin kuin minun kanssa. Leikkiessä ei ujostuta juuri yhtään (kunhan ei liian lähelle tulla). Unski myöskin ilokseni on nokostellut meidän sängyn päällä, eikä vain piilossa. Yhdessäkin sängyllä köllötettiin kun katsoin telkkaria, sen verran kuitenkin haju rakoa että vain sormen päillä pikkuisen ylsin silittämään :D 

Misu on edelleenkin Unskin mielestä maailman ihanin. Siitä kuvasarjaa huomenna.

3 kommenttia:

 1. Meidän Olgan kaksoisolento! Nassu, tassut ja häntä IHAN samanväriset. Ja ilmekin "Olgamainen".
  Kesyyntyminen lähtee varmaan nyt nopeasti käyntiin.

  VastaaPoista
 2. Voi Unski! Meillä asuu samasta paikasta ja pentulaumasta tuotu super-Aapo eli nykyisin halla. Kovin on pojissa samaa näköä, hallalla on ihan samanlainen naama. Toivottavasti unski alkaa kesyyntyä nopsaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unski on kyllä kovasti kehittynyt, luottamus ihmisiin kasvaa pikkuhiljaa. Hyvä kisuli tästäkin tulee :) Näyttää kyllä tosi paljon samalata kuin teidän Halla ja jotenkin luonnekkin vaikuttaa samanlaiselta, paitsi että Unski vielä meitä ihmisiä pelkää.

   Poista