maanantai 18. elokuuta 2014

Ujo poika Unski

Kuten tuolla Facebookin puolella jo vihjailinkin, niin meillä on taas hoitolainen. Pieni Untamo-kolli, muutti meille sunnuntaina totuttelemaan ihmisten kanssa oloa. Unski on meillä ollut jo tovin Rekuilla hoidossa, mutta hoitopaikka oli toinen iso pentue joka kaipasi hoitajan jakamatonta huomiota niin päätettiin sitten siirtää Unski meille kun minulla on paremmin aikaa sitä sylitellä ja silitellä. 

Unski on tosi reipas toisten kissojen kanssa, mutta ihmisiin se ei ole pienen elämänsä alkutaipaleilla tottunut joten me kaksi jalkaiset sitä pelotamme kovasti. Eilen meille tullessaan poika pysytteli visusti piilossa ja sieltä piilosta sitä aina välillä kaivoin esiin syliin istumaan. Sylissä olo ei yhtään mukavalta tunnu, mutta kiltisti Unski on ollut. Unski kyllä äänekkäästi protestoi syliin joutumista, aina kun sen nostaa niin sähinä ja urina on valtava, mutta onneksi vastustelu jää vain meteliksi. Tänä aamuna kyllä jouduin ensimmäistä kertaa kun Unskia nostin syliin turvautumaan hanskaan kun tuntui ettei Unski yhtään muistanut että minun sylissä on jo oltu monta kertaa. 

Tänään onkin sitten mukavaa reipastumista ollut jo nähtävissä. Unski on makoillut kissanpedissä muilla näkyvillä paikoilla jotka sille olen laittanut, eikä vai piilossa värjätellyt. Huoneessakin on jo tutkimusmatkaa tehnyt, mutta aina minun tullessa paikalla säntää johonkin makuupaikoistaan. Olen makuuhuoneessa ollut Unskin seurana monta tuntia, niin että välillä Unski on ollut sylissä ja välillä olen makoillut sängyllä telkkaria katsoen. Mukavaa oli kun Unski makoili sängyn vieressä kissan pedissä ja alkuksi oli todella varuillaan, mutta kun pikku hiljaa hiissasin itseni lähemmäs makoilemaan ihan Unskin pedin viereen ja jatkoin telkkarin katsomista niin Unskikin rentoutui ja nokosteli rauhallisesti. Nyt illalla otettiin vielä yksi sylissä istuminen ja Unski yllätti täysin äänekkäällä kehräyksellä. Ensin ajattelin, että sitä niin pelotti että piti alkaa kehräämällä itseään rauhottamaan mutta pian alkoi pieni tassu vähän leipoa ja korvat oli nätisti pystyssä. Leuan alta rapsutteliki oli ensimmäistä kertaa mieluista. Kun hoitolan herra saapui huoneeseen Unski antoi silittää ja istui vähän aikaan sylissäkin, aika jännittyneenä kylläkin. Herran mielestä Untamo on liian vaikea nimi, joten hän kutsuu Unskia Trevoriksi :) 
Ensin vahditaan että mitä tapahtuu

Sitten oteaan päikkärit
Tässä vaiheessa kuvat Unskista on aika ankeita, mutta Unskin omalla sivulla on edustavampiakin otoksia. Tästä pienestä pojasta saadaan vielä mahtava lemmikki jollekkin. Koska Unski on niin kissasosiaalinen niin se ehdottomasti kaipaa seuraksi reippaan kissan joka näyttää sille mallia miten sitä ihmisten kanssa ollaankaan. Täällä hoitolassa Misu saa hoitaa tätä roolia kunhan vaan ensin vähän tutustellaan varovasti.

2 kommenttia:

  1. Kyllähän toinen Trevoristakin menee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummasti vaan jokainen poika kissa joka meillä on hoidossa nimetään Trevoriksi :)

      Poista