keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Leikki on kissan työtäMinäkin haluan tuommoisen työn jossa noin on mukavaa ja viihtyy. Smirre nimittäin on todellinen puuha-pete. Lelut saa kyytiä kun mennään makuuhuoneessa laidasta laitaan. Häntä vaan vilahtelee kun sänkyä ympäri lelut lentää. Pienet leluhiiret on suosikkeja, niitä voi jahdata vaikka kuinka kauan. Lisäksi Smirre innostui aivan mahdottomasti Kickeroo lelusta jota saa siis kissamaiseen tapaan halata ja takajaloilla potkia. Puuha-Smirre leikkii itsensä uuvuksiin ja sitten repo rankana lepää jotta jaksaa aloittaa uudelleen. Iltaisin on kuitenkin kiltti ja rauhoittuu aika pian kun huomaa että verhot menee kiinni ja isäntäväki asettuu untenmaille. Silloin pieni poika hiippailee sänkyyn ja kylkeen kiinni uinumaan. 

Huomenna menemme Smirren kanssa taas eläinlääkäriin, otetaan toinen pistos väiveitä vastaan ja tarkastetaan korvat. Viime aikoina olen myös kokeillut Smirrelle (joka on niin kaikkiruokainen kun voi vaan olla) viljatonta ruokavaliota, koska tuntui että masu ei oikein tykänny hyvää jostain ruoka-aineesta (mojovat hajuhaitat aiheutti). Vilja jäi ensimmäisenä pois, siirryttiin ihan raakaruokaan ja jo päivässä huomasi että masu voi paremmin. Nyt testaillaan viljattomia purkkiruokia ja pian myös raksua jotta uudessa kodissa ei tarvi ihan raakaruokintaa ryhtyä (ellei haluta). 

Ja sitten läjä kuvia jossa Smirre leikkii. Laatu ei ole paras mutta kai näistä vähän saa itua siitä mimmoinen puuhastelija Smirre onkaan. 

Kumman lelun valitsis?
Hiiri on kyllä kiva...

Ja sitten menoksi....


Hetkinen... kuvataanko mua?

Lähdenpä tästä piiloon leikkimään.

Kickeroon vuoro....


1 kommentti: