maanantai 3. kesäkuuta 2013

Reipas SmirreTänään käytiin Smirren kanssa eläinlääkärissä. Olikin monenmoista hoitoa ohjelmassa. Smirre sai rokotuksen, sirun, se kastroitiin, pestiin ja korvat putsattiin. 

Miksi pestiin ja korvat putsattiin? Koska aloin ihmettelemään miksi Smirre aina välillä raapii itseään ja sieltä turkista löytyikin ylimääräisiä kyytiläisiä. Ja niinhän todettiin että Smirrellä on väiveitä ja korvapunkkeja. 

Sekä väiveet ja korvapunkit on hoidettavissa olevia ötököitä ja niiden häätö onkin jo aloitettu. Kaikki Rekku rescuen kautta kotia hakevat kissat kastroidaan/sterilisoidaan, rokotetaan, sirutetaan ja madotetaan. Lisäksi jos löytyy ulkoloisia niin kuin nyt, niin nekin hoidamme pois. Ulkoloiset ovat yleisiä, varsinkin jos kissa tai emo pääsee vapaasti ulkona liikkumaan. Näitä tapauksia on, kun on suoraan maatilalta otettu pentu niin sitten on uudet omistajat saaneet hoitaa erillaisia loisia pois. Mutta Smirre kuitenkin on pian ötökkä vapaa kissa ja uuteen kotiin pääsee sitten ilman mitään seuralaisia. Matokuurikin on juuri sopivasti päällä ja Smirre on kyllä maailman helpoin tapaus. Murskaan Axilur tabletin ruuan sekaan ja poika hotkasee evään parempiin suihin mukisematta. Myös Pirskatti ja omega-3 lisät menee hyvin alas ruuan seassa :) 

Vaikka joutui tänään veitsen alle niin Smirre on ollut tosi reippaana koko päivän. Ihan samaan tapaan on ollut ruokakuppia kolistelemassa ja rapsuteltavana. Annoin tässä hetkisitten Smirrelle uuden lelun ja voi pojat että onkin mieluinen. Tuossa on jo yli puoli tuntia antanut lelulle kyytiä :) Mutta eiköhän me pian panna nukkumaan, Smirre onkin tosi kiltti öisin. Ei mitään meteliä pidä vaan vieressä nukkuu tyytyväisenä. 

Eikö kukaan kaipaa itselleen tälläistä ihanuutta? Smirrestä saa kyllä itselleen iloisen ja rakastavan kissan. 

Tässäpä sitten läjä kuvia. Ovat vähän huonon laatuisia kun joutuu täällä pimeässä makuuhuoneessa kuvaamaan. Smirreä kun silittää niin se innostuu pyörimään tällälailla sängyssä. Ja kieli on ulkona taas :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti