lauantai 13. heinäkuuta 2013

Pitkän hiljaisuuden jälkeen hyviä uutisia.

Tovi on vierähtänyt päivitysten välillä. Pienoisia teknisiä onglemia on ollut, kun jouduin luopumaan vanhasta läppäristä. Nytkään en pääse kirjoitukseen kuvia lisäämään, mutta pitää silti tehdä päivitys Smirrestä. Smirre on meillä ollut jo pian kaksi kuukautta ja pojasta on kuoriutunut mahtava kissa. Tämän onneksi on muutkin ymmärtäneet, sillä Smirrelle on uusi koti löytynyt. Hoitotäti kyllä pirauttaa Smirren perään vielä monet itkut sillä niin ehdin Smirreen kiintyä, mutta Smirre löysi kyllä itselleen niin kivan omistajan, että kyllä ne kyyneleet on kuitenkin enimmäkseen ilon kyyneleitä :)

Tämä kesä on erityisen vilkas, kodittomia kissoja on tulossa ikkuinoista ja ovista Rekkujen huostaan. Kissojen kotihoitajia tarvitaan koko ajan, sillä kodittomia on enemmän kun yhdistys voi ottaa hoitoon. Jos koet, että haluaisit ja voisit auttaa kodittomia kissoja, niin täältä ja täältä löytyy lisää tietoa kotihoitajuudesta. Rekku rescuella on myös menossa Loukusta kotiin-kampanja jota voi tukea pienillä lahjoituksilla, siitä lisää tietoa täältä. Tuolta löytyy myös kuvia Rekkujen uusimmasta kohteesta, on aika karua katsottavaa (sivua pitää scrollata hieman alas päin ennen kun postaus löytyy).

Marian pieni kissahoitola jää odottamaan, uutta hoitolaista. Ei taida mennä kovin kauaan ennen kun uusi kisuli  nurkissa taas pyörii ja hoitotätiä ilahduttaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti