tiistai 13. elokuuta 2013

Smirren luona kylässä

Armottoman leikin jälkeen hetki huilattiin.
Kissahoitolassa elo on leppoisaa. Mama ja Misu ovat aika hiljaisia tyttöjä joten vauhdin ja vaaratilanteiden toivossa piipahdin katsomassa vanhaa hoitolaistani Smirreä.

Smirren lähtö uuteen kotiin oli kyllä kova pala, mutta Smirren aktiivisuus oli vähän liikaa Misun hermoille joten uuteen kotiin Smirre pääsi. Ja hyvä koti onkin, selvästi näki että Smirre viihtyi hyvin ja oli kun kotonaan. Uusi omistaja oli jo ihan bestis. 

Kun saavuin paikalle niin ensin Smirreä piti rapsutella, haluaisin kuvitella että muisti vielä minut :D Mutta ei tämä vauhtipaikkaus kauaa pysynyt paikallaan, vaan piti päästä testaamaan tuomiani leluhiiriä. Tallessa oli myös meiltä aikoinaan Smirren mukaan lähtenyt lemppari hiirilelu ja se kuulemma vieläkin on ihan ykkönen vaikka muitakin leluja oli tarjolla reilusti. Valokuvia oli vaikea ottaa koska tyyppi ei pysynyt millään paikallaan :)

Smirren reippaasta seurasta saan nauttia taas huomisesta lähtien, sillä Smirre tulee meille viikonloppu hoitoon. Jee! Siitä tarinaa myöhemmin. 

Smirren uusi nimi on muuten Sauron, hoitotädin on vain vaikeaa muistaa ettei Smirre ole enää Smirre :)

Tässä liuta kuvia vaihdikkaasta leikistä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti