keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Vapaus koitti Juulialle + uusi kaveri
Niin se aika vierähtää. Juulian meille tullessa piti vielä viikko odotella ennen kun saatiin antaa tehosterokote ja siitä piti vielä toinen viikko odottaa että rokote tulee voimaan ja myös seurailla ettei rokotuksesta puhkea flunssa. Viikonloppuna tuli täytteen tämä odottelu ja Juulia pääsi "vapauteen" makuuhuoneesta, eli siis pääsi kulkemaan vapaasti myös meidän postimerkin kokoisessa olohuoneessa :) Ja tietysti, ennen kaikkea, sai tavata kaverin, eli meidän oman Misun. 

Misuhan oli Juulialla sähissyt pari päivää oven takaa (niin kuin se tuntuu tekevän kaikille kissoille), mutta siitä oli jo kulunnut niin kauan aikaa, että eihän sitä enää kukaan muistannu. Ensi tapaaminen sujui aika hyvin, vaikka Juulia ei ihan tykännyt Misun yli-innokkaasta lähestymistavasta vaan sähähtäen kertoi että otetaas rauhallisemmin. Misu antoi tilaa Juulialle ja niin se sopu syntyi samantien. Juulia lähti ensin reippaan uteliaasti tutkimaan meidän lukaalia, mutta taisi säikähtää jotain olohuoneessa koska juoksi nopeasti takaisin makariin ja siellä pysyttelikin pari päivää vaikka ovi oli auki. Uteliaisuus kuitenkin voitti ja toissa yönä Juulia lähti kaikessa hiljaisuudessa uudelle tutkimusmatkalle ja aamulla sitten olikin tutulla paikkaa sohvan käsinojalla odottamssa ruokaa. Tuo käsinoja on ollut kaikkien meidän hoitolaisten ruuan odotuspaikka (paitsi Misun). 

Nyt Juulia on hyväksynyt koko asunnon asuinpaikakseen ja myös Misun kaverikseen. Eivät ole mitään bestiksiä, mutta yhdessä rallia vedetään iloisesti ja vähän kavereina otetaan päikkäreitä. Juulia on myös avustanut Misua laihkarissa syömällä vähemmäksi Misun ankeita laihutusnappuloita. Aiemminhan ei raksut maistunnu yhtään. :D

Tässä kuvia yhteisestä päiväunihetkestä. Misu ja Juulia ei vaan taida kauaa ehtiä  kaveerata, sillä sunnuntaina Juulialle tulee vieraita :D :D

ps. vaikka kuvista vois päätellä, että Juulia ei tee muuta kun makoilee niin ei pidä paikkaansa. Se on vaan ainoa hetki milloin voi kuvia napsia (+muu kämppä on niin kauhea kaaos ettei siellä kehtaa kuvata xD)

Kanttuvei

Tässä välissä hoitotäti kävi oikaisemassa päiväpeiton reunan :DAi minua kuvataan, no alanpa sitten söpöstelemään. 

 
Tätä ennen Juulia käpälällä tassutteli Misua, josta Misu tuntui olevan kovin näreissään, kehtaakin kesken päikkäreiden alkaa leikkimään. 

Misukin yrittää poseerata, liekkö koittaa vedota yleisöön että pelastakaa minutkin täältä ;). Vähän pitää kyllä harjoitella ilmettä, ettei näyttäis joka kuvassa niin nyrpeältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti