maanantai 4. marraskuuta 2013

Kissojen ystävä Cora
Aika on taas vierähtänyt ihan yllättäen. Cora on ollut meillä kohta kolme viikkoa ja tämä pieni touhukas kissalapsi on kyllä tuonut paljon iloa meille. Jäljellä ei ole enää minkäänlaista arkuuttaa, vaan Cora on jo täysin tottunut meihin. Sitä saa silittää ja pitää sylissä ja leikittää niin paljon kun huvittaa. Tokihan sylissä ei monestikkaan malteta olla kovin kauaa. 

Cora on erityisen viehättynyt Misuun ja ottaakin Misusta mallia aikalailla. Mitä Misu tekee niin Cora on pian perässä tekemässä samoin. Huvittavin esimerkki tästä on, kun Misu tulee syliin rapsutettavaksi niin vaikka Cora olisi nukkumassa jossain niin sieltä alkaa kuulumaan vieno miukasu ja pian Cora kipittää pyörimään jalkoihin äänekkäästi huristen. Hyvin usein nukkumapaikkakin löytyy Misun vierestä (tai puoliksi päältä) ja aina Misun ohi mennessään pitää käydä vähän puskemassa. 

Ihana kissa tämä Cora. Sen touhuja on niin hauska seurata ja turkki on silkkisen pehmeä. On kyllä viimeisen päälle terapeuttista pitää Coraa sylissä ja kuunnella kehräystä.                 

Cora on jo tutustunut myös meidän toiseen hoitolaiseen Misukkaan ja hyvin on mennyt. Misukan mielestä Cora on välillä liian päällekäyvä (Cora siis tahtoo leikkiä, ei muuta); mutta muuten ovat tulleet hyvin toimeen. 

4 kommenttia:

 1. Voi Cora, aivan ihanaa että sekin on reipastunut noin! Alussa kun meillä oli kolme noista kissoista niin Cora oli se joka oli heikoimmilla. Onneksi sisarukset saatin erotettua ja kaikista alkaa kuoriutua kunnon kotikissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Corasta saa kyllä ihan varmasti kivan kissan itselleen joku. Hyvä idea oli erottaa koko pesua, kaikki alkoi pärjäämään niin paljon paremmin ilman arkoja sisaruksia.

   Poista
 2. Voi että, edellisen hoitotädin sydäntä lämmittää nämä kuvat ja kuulumiset. <3 Niin hieno neiti on Corasta tullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Cora sai niin hyvää hoitoa edellisissä hoitopaikoissa että siitä oli hyvä ponnistaa eteenpäin. Edelleenkin mä annan meidän Misulla kaiken kunnias Coran reipastumisesta :D

   Poista