keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kissa nimeltä Smirre

Olenko vähän komea!


Minulla on aivan ihan sivu profiili, super suloinen nassu

Vähän mua tämä poseeraaminen vielä jännää

Nyt sai nimetön kollipoika nimenkin :) siitä tuli värinsä vuoksi Smirre (ei suinkaan siksi että olisi ilkeä :)).  Ikää tällä veijarille on semmoiset vuoden päivät, tarkaahan me ei tiedetä. 


Yhteiselo alkoi sujumaan hienosti kun päästiin sohvasta ulos. Kun makarista tukin kaikki suurimmat piilopaikat ja sinnikkäästi kaivoin kisun sängyn altan esiin eilen aina kun huoneeseen tulin, niin äkkiä Smirre ymmärsi että täällä huoneesa voi olla ihan rennosti. Enää ei mene piiloon minnekkään, päivällä pötkötteli rauhassa ikkunalaudalla ja taas sängyssä vieressä nukkui. 

Tykkää olla siliteltävänä ja mielelään änkeää viereen kiehnäämään. Mutta tykkää touhuta itsekseenkin, eikä vaadi huomiota joka hetki. Reipastuu siis koko ajan ja mukava on seurata kun arkajalka alkaa pääseemään sinuiksi ympäristön kanssa ja alta paljastuu todella mukava luontoinen kaveri. 

Tässä vielä lisää kuvia joista näkyy tämä erikoinen väri. tämmöistä ihanaa punaista väriä on masussa lisää, samoin valkoinen iso läntti, jalatkin punertaa mutta selkä on tummanruskea ja pää vielä tummempi. 

monttu raollaan ihmetellään kameraa


3 kommenttia:

 1. Moikka!
  Smirrehän kuulostaa aivan uskomattoman ihanalta kollilta :) Luuletko, että kaipaisi uudessa kodissaan kissakaveria vai pärjäisikö ainoaina kissana?
  - Vera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Smirre on asustellut yksin meidän makuuhuoneessa ja hyvin on mennyt. Leikkii itsekseen kovasti ja on hyvän tuulinen. Kuitenkin huomaan että meidän oma kissa kovasti kiinnostaa ja nyt ovatkin alkaneen karkailemaan oven raosta toisten luo haistelemaan kaveria. Ovat rauhallisia ja kiinnostuneita toisistaan. Uskoisin että Smirre tykkäisi kaverista, mutta ainakin nyt on pärjännyt yksinkin.

   Poista
  2. Siis makuuhuoneessa yksin ainoana kissana, ei ole yksin siellä koko aikaa :)

   Poista