tiistai 14. toukokuuta 2013

Leppoisa Frans

 Kohta on tullut viikko täyteen siitä kun Frans tuli meille. Näin se aika juoksee...

Minusta Frans on herrasmiehen nimi ja komea Frans poika on osoittaunut nimensä veroiseksi herrasmieheksi. Frans on edelleenkin ihmisrakas ja kehräävä poika, mutta on huomattavasti rauhoittunut alun jälkeen. Ennen meille tuloaan Frans oli kissatarhalla pari viikkoa joten ei ihmekkään, että virtaa riitti ja hellyyden kipeys oli suuri. 

Edelleenkin Frans tykkää olla ihmisten seurassa ja rauhallinen silittely kelpaa aina, mutta muuten huomaan että enää Fransin ei tarvitse olla koko aikaa kyljessä kiinni, vaan se riittää että saa olla lähellä ja seurailla mitä tapahtuu. Aina välillä lelut saa kyytiä ja minunkin kanssa leikkii, mutta aikaa otetaan myös nokosille. Silittää saa kyllä edelleenkin niin paljon kun vaan jaksaa :) 

Torstaina Misu kissa menee rokotukselle, joten pääsemme pian kokeilemaan miten Frans ja Misu pärjäävät yhdessä. Franshan on ollut koko ajan rento kaveri joka on ystävällisen oloisesti tutkaillut oven alta että kukas se siellä makuuhuoneen puolella sähisee ja tarjoaa räppäsyjä. Ja kaippa Misukin on jo tajunnut että on tyhmää yksin riehua kun Frans poika ei ollenkaan lähde mukaan sähisemiin ja murisemiseen,  nimittäin nykyään ihan ilman suurempaa draamaa toisilleen tassua tarjoavat oven alta. Aamulla annoin heidän oven raosta toisiansa katsella ja kaikki meni hyvin. Toivotaan että pian päästään elämään yhdessä koko asunnossa jotta kissat saavat rauhassa mennä minne haluavat ja Fransin ei tarvitsee enää yksi nukkua. Mä olen kyllä nyt joka yö nukkunut ainakin puolet yöstä sohvalla ettei Fransin tarvitse olla yksin :) Frans tulee yöllä aina käymään vieressä silittelyä pyytämässä, mutta muuten on nukkunut omalla paikallaan.

Minä olen piiiitkä kissa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti