maanantai 22. heinäkuuta 2013

Mama Bonitan ensi kuulumisia


Mama Bonita saapui meille lauantaina. Muutto sujui hyvin, kun vanha hoitotäti oli meillä Maman seurana pitkään. Kisu selvästi rentoutuikin sillä aikaa. Yksin jäätyään alkoi hieman enempi jännäämään ja teki mennä sängyn alle piiloon. Koska Mama on ystävällinen kissa kaivoin sen pari kertaa illan aikana sängyn alta pois ja Mama jäikin viereen makoilemaan hetkeksi. Tässä siitä pari  kuvaa (joissa turkin värin on ihan väärä).Yöllä Mamasta tuli vähän levottomampi, taisi tulla hätä pennuista. Kovasti etsi niitä ja maukui, mutta rauhottui lopulta. Sunnuntai päivä vierähti Maman kanssa hengaillessa, eli minä makoilin sängyllä ja katoin puhelimesta telkkaa, Mamma makoili kopassa ja aina välillä vieressä. Itse ei kyllä vielä viereen tule mutta jos sen nostaa sängyn päälle niin jää siihen vähäksi aikaa. Koko ajan on kuitenkin varuillaan ja kun silittelen niin korvista näkee että ensin jännää mutta rauhallisesti kun Mamalle juttelee ja silittelee niin tyttö rentoutuu.

Viime yö oli hieman rauhallisempi, vähän piti vieläkin maukua mutta ei niin paljoa. Edelleenkin Mama viihtyy piilossa, mutta selvästi tänään huomasin että sillä jokin naksahti päässä (hyvään suuntaan :)) kun rapsuttelin. Mama nimittäin siirtyi ihan minun viereen makoilemaan ja jopa kasvoja puski. Ihana hetki oli nähdä miten toinen muuttui vähän luottavaisemmaksi. Vielä on pitkä matka edessä Maman kanssa, mutta alku on ollut hyvä ja uskonkin että Mamasta tulee aikamoinen sydänkäpynen vielä.

Tänään onnistuttiin ottamaan uusia valokuvia.
4 kommenttia:

 1. Mama on kyllä niin nuoren näköinen itsekin, voi pientä äitiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maman iästä pitää pyytää arvio kunhan käydään eläinlääkärissä seuraavan kerran. Nuorihan se on vielä ja niin suloinen. Hyvin piti huolta pennuistaan.

   Poista
 2. Nätti kissa,

  t. Seppo


  VastaaPoista