perjantai 19. heinäkuuta 2013

Uusi vieras tänään

Kissahoitolassa odotellaan innoissaan uutta hoitolaista. Alunperin meille oli tulossa pentuja, mutta sitten keksittiinkin hyvä ratkaisu kun jo hetken hoidossa ollut Mama Bonita kaipaili uutta hoitopaikkaa. Mama pyöräytti ihanat pennut alkukesästä ja nyt pitäisi pennut vierottaa Mamasta. Siksipä Mama tulee meille ja pennut jää vanhaan hoitopaikkaan odottelemaan kotien löytymistä. 

Tämä on meidän kannalta tosi hyvä järjestely sillä Mama on jo rokotettu, joten Misua ja Mamaa ei tarvitse pitää erillään toisista niin kauaa. Eristys on aina kuitenkin tarpeellinen jotta kissojen hajut ehtivät sekoittua toisiinsa, kissa nimittäin ottaa laumaansa jäsenen hajun perusteella. Uuteen kotiin muuttaminen on kissalle stressi ja sen vanha kissa haistaa hyvin, siksi monesti ensin ollaankin vihaisia koska stressaavaa kissaa ei tahdota laumaan ottaa mukaan. Ajan kanssa kun uusi tulokas rauhoittuu omassa tilassaan ja kissojen hajut sekoittuu niin sitten ollaankin kavereita. Näin se yleensä menee :) 

Mama on hieman ujo ja hiljainen tyttö, Misun kanssa yhteiselo sujuu varmasti hyvin. Smirre oli hieman raisumpi ja hyvin mustasukkainen leluistaan ja ruuasta, joten Misu jäi vähän jalkoihin siinä yhtälössä. Kuitenkin oltiin hyviä kavereita. 

Smirrellekkin kuuluu hyvää  uudessa kodissaan. Poika kotiutuu hyvin. Tässä vielä pari kuvaa Smirrestä. 
Misun kanssa halaillaan

Ja sitten pestään

Smirre odottaa ruokaa. Tämä sohvan kulma on ihan keittokomeron vieressä, joten aina nälkäisenä Smirre odotteli tässä kun laitoin ruokaa lautaselle. 

Välillä pitää levätäkkin

Vaikka yleensä kyllä lelut kiinosti enemmän :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti