tiistai 5. marraskuuta 2013

Vieraita


Tässä "pari" kuvaa Misun ja Coran hellyyshetkestä (lopussa on myös vähän tekstiäkin)

Eilen Coran luona kävi vieraita ja tänään kuullaan löytyikö Coralle oma koti. Hoitola kyllä hiljenisi melkoisesti jos pikkuinen tehopakkaus katoaa. Ikävä tulee taas, mutta niinhän se tekee aina. 

Cora on kyllä veikeä kissan alku. Eilen seurasin illalla kun se sai "iltapömöt" ja juoksi ympäri asuntoa villissään. Huvittavan näköistä oli kun se sohvalla pomppi tasajalkaa. Lopulta sai Misusta painikaverin kun vähän aikaa houkutteli. Leikkikaveri on Coralle mieleen, mutta ei se kuitenkaan härnää Misua ja Misukkaa vaan toki hakee niitä mukaan mutta ei jää riekkumaan kimppuun jos toinen ei innostu. 

Coran lempipaikka on kiipeilypuun pussukka jossa se melkeinpä aina on nokosilla (siis kun ei leiki). Ja lemppari leluja on raksut ja mun hiusrenksut. Hiusrenksut se kuskaan minun vaa'an lähelle jotta voi sen alta niitä pyydystää. Eilenkin taisi tunti vierähtää vaa'an ja renksun kimpussa. Erikoista, mutta eihän noiden kissojen aivoituksista aina ota selkoa :D Uusi koti saa siis varautua varsin kekseliäisiin leikkeihin.

Corasta on super vaikea ottaa kuvia, näistä saa semmoisen kuvan että Cora vain pötköttelee koko ajan, mutta oikeastihan tilanne on ihan päinvastainen :) Kun Misu makoilee jossain niin monesti Cora menee sen tykö ja pötkähtää viereen hoidettavaksi ja sitten Misu pesee pienta pentua. Misukkakin joskus yrittää vähän nuolasta Coraa, mutta yleensä Cora ei malta odotella hitaammaan puoleisen Misukan hellyyksiä vaan koittaa painia tai juoksee jonnekkin jännempiin paikkoihin.

4 kommenttia:

 1. Ikävä varmasti tulee, mutta saatpa saattaa rakastaviin koteihin monituisia söpöläisiä. Postauksen pesukuvat olivat todella hellyttävää katseltavaa, ja niin Misu kuin Corakin vaikuttavat todella ihanilta kissoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se ikävä tuli heti kun Cora lähti. Täällä on niin hiljaista, mutta kun se energia pakkaus oli pois niin sitten Misu ja Misukka oli paljon touhukkaammalla tuulelle :)

   Ihania ovat kaikki.

   Poista
 2. Tehopesulla, näemmä ♥

  Ihanaa, että Coralle löytyi oma koti en kyllä vaan voi tajuta kuinka te kotihoitajat pystytte luopumaan noista hoidokeista. Arvostan. Isosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on kyllä tosi hankalaa luopua hoitolaisesta, mutta onneksi uudet omistaja on niin ihania että mielellään kissan antaa. Uusi hoitolainen yleensä odottaa jo oven takana (no ainakin melkein) hoitopaikkaa niin kauaa ei tarvi, eikä ehdi surra perään. Ja nythän meillä täällä on jo Misukka hoidossa.

   Poista